Black Oak County - CD Release

Support: LIttle Johnny Walker

26. April 2019

Læg i kalender Køb billet
Musik
Tidspunkt: Kl. 20.00
Sted: 1. sal Pris: Forsalg: 125 kr.
Forsalg, studerende: 95 kr.

”Theatre of the mind” er det helt nye album fra Black Oak County.

Efter en konvertering til en røvsparkende trio i foråret 2018 gik bandet tilbage i studiet for at afslutte de 10 bedste sange ud af de 100 ideer, der var ved at omforme og genoplive bandet. Endnu en gang slog de sig sammen med producent og ingeniør Jonas Haagensen (Aphxion) i det velkendte og legendariske danske Hansen Studio, der tilhører Jacob Hansen (Dizzy Mizz Lizzy, Volbeat, Pretty Maids, Amaranth).

"Theatre of the Mind" er titlen på det nye album. Navnet kom til Jack ved at lytte til Sixx Sense, en podcast af Nikki Sixx, hvor han talte med Steve Vai. Sætningen "Theatre of the Mind" blev brugt og dækkede lige hvad det nye album handler om, og hvad bandet lige er gået igennem.

”Theatre of the mind” handler om det menneskelige sind, plaget som det undertiden er. Dette er bandet, der udøver deres dæmoner. Angst og urolige forhold er temaerne, der siver gennem denne samling sange. Alle er dybe personlige historier, med sangerinde René Hjelm, der skriver sit hjerte ud i disse 10 sange.

Forsidecoveret er udarbejdet af den danske tatovør David Troest, som opsummerer pladen og hele processen med arbejdet med denne.

Mens deres debutalbum var i hård rock, der den gang gik ind i metallets rige, har ”Theater Of The Mind” en mere klassisk rockevibe, hvor Black Oak County har fokuseret på sangen og finder den store melodi, men stadig holder den rå energi og de store omkvæd, som bandet er kendt for.

”Theatre of the mind” vil være ude på CD, LP og alle streaming-tjenester verden over gennem Mighty Music den 26. april – samme aften som de spiller på Huset//Esbjerg.