Listening Party m/ Big Sky Country LP3

Gratis entré

27. April 2019

Læg i kalender
Tidspunkt: Kl. 19.00
Sted: Kunstbiografen

I en tid før streaming, nettet og MTV var det ikke ualmindeligt, at venner samledes, knappede nogle øl op, satte snacks ud og lyttede til plader sammen i 'Listening Parties'.
Vi genopliver konceptet i Den Lille Biograf!
Så kom forbi, slå dig ned i et sæde og nyd musikken gennem biografens lydsystem.
Der vil blive spillet en plade ved hver event, varierende fra kendte klassikere på tværs af genrer, til lidt mere obskure og unikke lytteoplevelser.

Big Sky Country er et esbjergensisk band, som blev dannet i 2009, og som siden er blevet et af Esbjergs mest velrespekterede orkestre.

Big Sky Country er særligt kendt for deres anden plade "Movements", som udkom i vinteren 2015. "Movements" strøg kort efter sin udgivelse til tops på den officielle danske vinylhitliste, og slog navne som David Bowie, Iggy Pop og Lukas Graham af pinden.

Nu, tre år senere, er Big Sky Country så småt klar med deres trejde album, som løfter arven fra Movements på flotteste manér. Den kommende plade udgives først officielt i efteråret 2019 - naturligvis på vinyl. Dette arrangement er altså en unik lytteoplevelse måneder før dens udgivelse.

Arrangementet er gratis og på dagen er Huset åbent som normalt. Baren er derfor åben og vi anbefaler at indtage vellyden i selskab med en kølig øl.