Mads Hansens Kapel

CD - release

1. May 2019

Læg i kalender
Musik
Tidspunkt: Kl. 20.00
Døren åbnes: Kl. 19:30 Sted: 1. sal

MOR DIG FØRST - SPØRG BAGEFTER!

Mads Hansens Kapel er et ungt og kreativt pust over det danske musikmiljø. Bandets medlemmer har rødder i vidt forskellige genrer, men finder sammen om en fælles kærlighed til den danske traditionsmusik og fornyelsen af den.

Kapellet har siden deres dannelse i 2015 spillet et væld af forskellige koncerter over hele landet. Fra traditionelle baller for folkedansere på Fanø til gadefesten Distortion for festglade unge københavnere. Deres lyd er drevet af energi, frækhed og en veludviklet humoristisk fingerspitzgefühl. Kapellet er noget, man skal opleve for at forstå.

LINE-UP:

Lorenzen · Klarinet
Martin Strange Lorenzen kaldes i folkemusikkredse for en af Luftens Helte og ikke uden grund. Han er tonernes og ordenes betvinger, B-klarinetternes brigadegeneral og en helt igennem åndsbevidst fyr med begge ben i næsen solidt plantet i de fynske agre. Bliv tryllebundet af trut, blæs og båt, Lorenzen både er – og spiller – flot.
Clausen · Violin
Jonas Lærke Clausen behersker bue og violin, som Wilhelm Tell behersker bue og pil. Endvidere er Clausen bevæbnet til tænderne med skarpe tunes, brandvarme soloer og ikke mindst et imponerende overskæg. Han er både folkemusikkens Wilhelm Tell OG D’Artagnan.
Nielsen · Bas
Emil Ringtved Nielsen er elbassist, og længe skal man rejse på de syv have, før man møder en vaskeægte folkemusisk elbassist. Når bølgerne går højt, er Nielsen Kapellets faste anker. Når stormen tager til, står han fast, beholder sit iskolde overblik fra agter til stævn og sørger for, at Kapellet endnu engang kommer på rette køl. Med Nielsen ved roret, falder ingen mand over bord.
Larsen · Guitar
Sebastian Boesgaard Bloch Larsen har i sit musikalske arsenal en stor sportstaske fyldt med fede licks, en urokkelig fornemmelse for tid og en ikke uanselig mængde charme. Pas på piger, hvis I ikke bliver bjergtaget af hans strengeleg, så gør I det af hans brune krøller og dybe øjne.
Jørgensen · Piano
Julian Svejgaard Jørgensen har, som de fleste andre pianister, 10 fingre, men når han spiller, kan man sagtens være tilbøjelig til at stille spørgsmålstegn ved det faktum. Der er fart over feltet, når han sætter sig ved tangenterne, men vær’ bare helt rolig. Jørgensen tager lytteren – såvel som sine solister og akkompagnatører – ved hånden, så ingen bliver sat af.