She's a Sailor

22. November 2019

Læg i kalender Køb billet
Musik
Tidspunkt: Kl. 21.00
Døren åbnes: Kl. 20:00 Sted: 1. sal Pris: Forsalg: 150 kr.
I døren: 180 kr.
Forsalg, studerende: 120 kr.
I døren, studerende: 150 kr.

AFLYST PGA. SYGDOM!

She’s a Sailor slog i 2016 igennem med pop-hittet Beautiful, der sendte bandet i tung rotation på Danmarks største radiokanal (DR P4). Siden har bandet udgivet flere succesfulde singler og turneret på spillesteder og festivaler i hele landet. I februar 2019 udkom She’s a Sailor med singlen You’re a Star i forbindelse med en større Danmarksturné, hvor bandet spillede support for det legendariske rockband Baal.You’re a Star var samtidig første smagsprøve på bandets debutalbum, der udkommer digitalt og på vinyl i starten af 2020 i samarbejde med Iceberg Records.

I forbindelse med She’s a Sailors koncerter i efteråret 2019 udkommer flere smagsprøver fra albummet, der bliver spækket med autentisk indie-pop og de gode melodier, som er She’s a Sailors musikalske varemærke. 

She’s a Sailor – aka viborgenserne Thomas Albrechtsen og Jesper Vindberg – samarbejder blandt andet med producer og guitarist Lars Skjærbæk (Tim Christensen, Carl Emil Petersen, Søren Huss, Michael Falch) om det kommende album.