Trio Wolski // KutiMangoes // DJ Thomas Hyllested

En del af Folk og Fæstival 2020

31. January 2020

Læg i kalender Køb billet
Musik
Tidspunkt: Kl. 19.30
Døren åbnes: Kl. 19:00 Sted: 1. sal Pris: Forsalg: 125 kr.
I døren: 150 kr.
Forsalg, studerende: 100 kr.
I døren, studerende: 125 kr.

Trio Wolski består af tre unge musikere der bor i Malmø. Musikken er et mix af originale kompositioner og skandinavisk folkemusik, som indeholder alt fra improvisation til velarrangerede værker. Sammen skaber Trio Wolski en stærk rytmisk og melodisk identitet, som giver et friskt pust og personligt udtryk i musikken.

Line-up:
Hanna Blomberg (violin)
Petter Ferneman (accordion)
Kristian Wolski (cittern)

The Kutimangoes live er en festlig, livsbekræftende, grænsenedbrydende oplevelse der sender folk på dansegulvet og hjem med en følelse af at have være vidne til noget nyt, skabende på tværs af genrer. Oplevelsen af et fælles musikalsk sprog på tværs af landegrænser. “Hvem skulle have troet, at et af verdens hotteste afro-bands kommer fra Danmark?” skrev et udenlandsk medie om The KutiMangoes (Kieler Nachtrichten, 2016) og med det nye album ’Afrotropism’ kommer de vidt omkring i verdens musikalske skatkammer.

 

RABAT: Hvis du har billet til én af FOLK & FÆSTIVALs koncerter på Husets 1. sal, kan du fremvise den i døren alle øvrige dage og få 50 % rabat på entréen både til koncerter og bal/DJ. 
NB! Gælder kun dørsalg.

Koncerterne er en del af Folk og Fæstival og efter koncerterne er der bal i caféen. Festivalen byder på danseworkshops, talentshowcase, madbod og meget mere. Se det fulde festivalprogram på http://folkogfaestival.dk/