IKI // Ibrahim Electric // DJ Thomas Hyllested

En del af Folk og Fæstival 2020

1. February 2020

Læg i kalender Køb billet
Musik
Tidspunkt: Kl. 19.30
Døren åbnes: Kl. 19:00 Sted: 1. sal Pris: Forsalg: 125 kr.
I døren: 150 kr.
Forsalg, studerende: 100 kr.
I døren, studerende: 125 kr.

IKI består af fem kvinder fra Norge, Finland og Danmark, alle med base i København. Sammen arbejder de med deres vokaler som bærende instrumenter og improvisationen som kunstnerisk redskab. Ved brug af maskiner og pedaler manipulerer de deres egne stemmer live på scenen. Musikken, som opstår i et dragende her og nu øjeblik sammen med publikum, spænder over trancelignende soundscapes til ulmende avantgarde beats og strukturer.

ORACLE’s visuelle verden er bygget op omkring masker designet af den fremadstormende Londonbaserede maskemager Damselfrau (som også har lavet designs til bl.a. Björk og Beyonce). Med maskerne understreger de fem kvinder det smukke, mystiske og tribale element i deres musik.

LIneup:
Anna Mose (DK)
Kamilla Kovacs (DK)
Jullie Hjetland (DK/NO)
Guro Tveitnes (NO)
Johanna Sulkunen (FIN)

Ibrahim Electric består af intet mindre end tre store kapaciteter indenfor dansk musik, nærmere betegnet guitarist Niclas Knudsen, trommeslager Stefan Pasborg og Hammond-organist Jeppe Tuxen. Den fandenivoldske danske trio har i løbet af de senere år markeret sig som et af de mest originale og populære nye orkestre på den europæiske musikscene. Deres energiske, udadvendte og til tider provokerende musik har henrykket folk overalt, hvor de er kommet frem.

Lineup:
Niclas Knudsen (guitar)
Jeppe Tuxen (Hammondorgel)
Stefan Pasborg (trommer)

 

RABAT: Hvis du har billet til én af FOLK & FÆSTIVALs koncerter på Husets 1. sal, kan du fremvise den i døren alle øvrige dage og få 50 % rabat på entréen både til koncerter og bal/DJ. 
NB! Gælder kun dørsalg.

Koncerterne er en del af Folk og Fæstival og efter koncerterne er der bal i caféen. Festivalen byder på danseworkshops, talentshowcase, madbod og meget mere. Se det fulde festivalprogram på http://folkogfaestival.dk/