Fuzztival 2020

4. September 2020

Læg i kalender Køb billet
Tidspunkt: Kl. 15.00
Døren åbnes: Kl. 14:00 Pris: Forsalg: 395 kr.

ARRANGEMENTET ER FLYTTET PÅ TOBAKKEN I ESBJERG.

ØRKENFST PÅ VESTKYSTEN

Esbjerg Fuzztival vender tilbage i 2020 for tredje år i streg med 16 internationale bands, der vil byde på det absolut bedste inden for Desert, Heavy-Psych, Stoner og Doom. To hele dage fyldt med musik, og som noget nyt i 2020 nu også med for-fest torsdag d. 7, hvor vi præsenterer to internationale bands og en fuzz rock dokumentar om eftermiddagen.

Fuzztival præsenterer bands fra næsten alle verdenshjørner, med besøg fra bl.a. USA, Mexico, New Zealand, Australien og Japan, foruden flere lande inde for de Europæiske grænser. Programmet vil være bredt i fuzz rock feltet, med et forøget fokus på bl.a. Heavy-Psych og 70er inspireret prog- og kraut-rock i 2020.

Traditionen tro har Fuzztival fokus på gode specialøl fra Ugly Duck Brewery, der bl.a. leverer vores populære ”fuzz impala” NEIPA, samt to andre specialøl til den kræsne gane. Til lædervesten byder vi i år også på guldøl på hanen!

Kom og vær med til Danmarks eneste, verdens mest intime, og formentlig også bedste, fuzz-rock festival på Huset i Esbjerg!

 

Partout festivalbillet (gælder begge dage + forfest) = 395 kr.

Éndagsbillet (fredag/lørdag, I salg fra marts 2020) = 245/295 kr.

Forfest (torsdag) - Gratis for alle festivalgængere. Alle uden billet = 100 kr. (KUN DØRSALG).