CODY

Support: Cisser

27. April 2017

Læg i kalender Køb billet
Musik
Tidspunkt: Kl. 20.00
Døren åbnes: Kl. 20:30 Sted: 1. sal Pris: Forsalg: 125 kr.
I døren: 150 kr.
Forsalg, studerende: 100 kr.
I døren, studerende: 125 kr.

CODY – "From The Drawer Tour 2017". CODY har kigget dybt i skuffen og fundet numre som ikke er blevet spillet live i lang tid. Det er interessante og stærke numre, som af en eller anden grund har krævet noget ekstra omsorg og opmærksomhed før de skulle opføre live. Nu har CODY gjort sig ekstra umage og gjort klar til at spille disse lidt forsømte sange live. CODYs fire medlemmer kender efterhånden hinanden så godt at de godt tør eksperimentere med deres numre. Publikum kan altså forvente nye versioner af sange som de ikke har hørt til en CODY koncert i lang tid.  Koncerterne på CODYs forårs-turné 2017 kommer til at indeholde numre fra ALLE bandets udgivelser. Fra den første EP til den seneste udgivelse “I’ll Ride With You”. Selvom CODY kaster sig over nye fortolkninger af deres bagkatalog, kan publikum stadig forvente stærke melodier og et band, der mestrer klang og timing. CODY arbejder med et tekstunivers der har ærlige, hudløse billeder og social bevidsthed. CODY er et fintunet, lydhørt band, der har dit hjerte i et fast greb! CODY udgav i April 2016 albumet “I’ll Ride With You”, der er bandets sjette udgivelse. I julen 2016 er CODY aktuelle med deres første Julesingle. Nummeret “It´s Christmas” roterer flittigt på både DR P4 og streamingservices.

Cisser varmer salen op for Cody
Med en debut-EP på trapperne, en lang række koncerter bag sig, en fortid i Brasilien og en nutid på kunstakademiet, er Cisser en ung musiker i rivende udvikling båret frem af en nysgerrighed på scenen og en lyst til at udforske folk-genren.
I 2016 gik Cisser sammen med musikerne Mads Mouritz og Oliver Hoiness (Årets Musiker 2016) om at producere hendes nye sange, som de indspillede på Olivers gamle spolebåndoptager. Sangene kredser om de store spørgsmål og de små fortællinger, som Cisser kombinerer med sit enkle, akustiske guitarspil, sin brasiliansk-inspirerede melodiføring og sin indlevende vokal. Båndvarmen, atmosfærisk keyboardspil, en trommemaskine og den stille støj fra to af den danske musikundergrunds mest markante personligheder gør
Cissers kommende udgivelse til en helt særlig, ny flirt med dansk folkmusik.
EP’en forventes færdig i foråret 2017.