Mathilde Falch (DK)

Support: Stephanie Maria

1. June 2018

Læg i kalender Køb billet
Tidspunkt: Kl. 21.00
Døren åbnes: Kl. 20:30 Sted: 1. sal Pris: Forsalg: 150 kr.
I døren: 175 kr.
Forsalg, studerende: 125 kr.
I døren, studerende: 150 kr.

Mathilde Falch

Mathilde Falch har i oktober 2017 udgivet sit 4. album ’Som Børn På Ny’- et mørktonet og dristigt rockalbum, der indeholder sange om smerte, kærlighed og håb. Det er indspillet med Mathildes faste band, der også er med hende på landevejene: Adam Winberg (trommer), Morten Puper (keyboards), Jeppe Skovbakke (bas), Christian Ki (guitar) og Charlotte Schultz (kor). Med i studiet har hun en kærlighed, der er større til rock end til pop, og hun er stadig en sjælden fugl i sin generation.

’Som Børn På Ny’ har Mathilde Falch skrevet til og om de børn der af den ene eller anden årsag er nødsaget til at blive voksne for hurtigt. Tvunget til at tage for stort et ansvar og gå glip af barndommens ro. Med et håb om at disse børn senere i livet kan finde ind til barndommen i sig selv.

Mathilde har i gennem de senere år opbygget en stadig større fanskare, og været på flere større turnéer med sit band, som duo og soloartist. Samtidig har Mathilde Falch også været ambassadør for Landsforeningen Sind siden februar 2015. Mathilde Falchs forrige album, “Alle Taler”, blev i samme uge som udgivelsen udnævnt til “Ugens Album” på P4 og begge hendes singler fra albummet blev også̊ playlistet på P4.

Mathilde Falch (Vokal)
Adam Winberg (trommer)
Morten Puper (keyboards)
Jeppe Skovbakke (bas)
Christian Ki (guitar)
Charlotte Schultz (kor)

SUPPORT: Stephanie Maria

”Stephanie Maria ser ud som en stjerne i svøb, med en stærk og ren popvokal, der kan nå højt op og giver visse associationer til et navn som Aura. Stephan Marie kan blive stor!” GAFFA

Stephanie Maria er en ung singer/songwriter på 21 år, der har turneret rundt med eget materiale på de danske spillesteder siden en alder af 17 år. Ud over at være support for Mathilde Falch har hun også varmet op for Marie Frank, Ida Gard og Esben Kronborg. Hun har optrådt på spillesteder som Værket og Turbinen i Randers, Paletten, Von Hatten, Drop Inn, Godset, Fatter Eskil, Råhuset, Slagelse Musikhus, etc. (Find billeder vedhæftet).