Laura Mo

Support: Helene Bak & Kirstine Birk

6. April 2018

Læg i kalender Køb billet
Musik
Tidspunkt: Kl. 21.00
Døren åbnes: Kl. 20:30 Sted: 1. sal Pris: Forsalg: 150 kr.
I døren: 175 kr.
Forsalg, studerende: 125 kr.
I døren, studerende: 150 kr.

Laura Mo Live

På forunderlig vis, lykkes det altid for Laura Mo, at nå utroligt tæt på sit publikum. Hun formår, under hele sin koncert, at holde hele salen i et kærligt jerngreb. Dette uanset om man oplever Laura som solist eller hun optræder med sit band. Laura Mo er en virkelig original artist, og hendes koncerter er på samme måde en ret enestående oplevelse, som man efterfølgende nok aldrig helt kan ryste af sig.

Laura Mo spiller guitar, 5-strenget banjo, klaver, stortromme og synger. Sangene er på dansk og imellem numrene, er der altid plads til historier og spontane indfald. Hun startede med at spille på barer og caféer i Vendsyssel, hvor hun er født og opvokset. Men selv om rødderne er forankret i det nordjyske, er hun en berejst lady med hang til især amerikanske highways, som hun mange gange har cruiset. Kærligheden til de amerikanske rødder skinner igennem i Lauras optræden, hvor musikken har strejf af rhythm and blues, ubekymrethed og længsel. Lyrikken er dansk og underfundig.

SUPPORT: Kirstine Birk & Helene Bak

’On The Flipside’ er titlen på en ny EP med de to sangerinder, sangskrivere og musikere Kirstine Birk & Helene Bak. En samling af fem smukke, nyskrevne sange, hvor udtrykket fremstår både intimt og dragende stort.

‘On The Flipside’ kredser om livet, som det ser ud, når man kommer lidt ind under overfladen. Sangene rummer både blød melankoli og ærlig styrke. Teksterne cirkler om de historier de stille eksistenser rummer, om at prøve at trænge igennem til en ven, om at være fastfrosset i månelyset og om hvordan dage, kan have mistet deres farve. 

Begge artister er erfarne sangskrivere med to solo-udgivelser bag sig. Kirstine Birk debuterede med albummet ’On A Day Like This’ i 2006 og udgav 2013 ’Patience’. Helene Bak udgav debut albummet ’Oh So Quiet’ i 2015 og har netop udgivet EP'en ’Still There Is Me’.