Baby in Vain

Support: Roxy Jules

5. October 2018

Læg i kalender Køb billet
Musik
Tidspunkt: Kl. 20.00
Døren åbnes: Kl. 19:00 Sted: 1. sal Pris: Forsalg: 100 kr.
Forsalg, studerende: 75 kr.

BABY IN VAIN

Selvom de blot er i starten af tyverne, har bandet imponerende hurtigt formået at finde deres egen plads i en genre, der oftest er domineret af midaldrende mænd.

BABY IN VAIN spiller en opdateret version af 90’ernes stonerrock/grunge/alternative rock, med tunge guitar riffs og skingre vokaler, og trækker inspiration fra mange forskellige genrer. 
Det er beskidt rock med komplekse og detaljerige kompositioner, ørehængende hooks og to vokaler der smyger sig om hinanden.

Den danske og internationale presse er allerede overbevist, og har givet pigerne 5 og 6 stjernede anmeldelser for deres sange og koncerter på bl.a. Roskilde Festival, og de har fået anbefalinger med på vejen af blandt andet Mojo Magazine’s Kieron Tyler og tyske Intro Magazine.

SUPPORT: ROXY JULES

Den 5. oktober udgiver ROXY JULES sit fjerde album slet og ret kaldet ROXY JULES IV, og i samme måned tager ROXY JULES rundt i Danmark som opvarmning for Baby In Vain. Denne aften som ROXY JULES (solo).

 ROXY JULES er støvet, insisterende og beskidt, men samtidig også smukt, skrøbeligt og porøst. Sangene er bygget op omkring elektroniske beats, længselsfulde keys, enerverende støj, distortede guitarer og Julie Runa’s indtagende vokal og tekster. ROXY JULES har indtilvidere udgivet tre albums. Det seneste “ROXY JULES III” ramte gaden i oktober 2016. Ligesom de to forgående albums fik det mange rosende ord med på vejen fra både Danmark og udlandet. Herunder 5/6 stjerner i Gaffa og GF Rock - sidstnævnte havde også albummet med på deres liste over årets bedste albums.  

ROXY JULES leger hele tiden med at lade modsætninger kollidere. Nok fordi det er sådan Julie Runa oplever sig selv og sit eget liv. Fyldt af kontraster, hvor hun den ene dag drømmer om mere ro, og dagen efter jagter vildskab og kaos i en rus af rastløshed. I sidste ende erkender hun, at hun værdsætter begge dele lige højt og altid vil føle sig splittet mellem de to. Men derudover synes Runa også, at der opstår noget musikalsk set virkelig interessant, når man ikke er bange for at blande modsatrettede elementer.