The Grenadines (DK)

Support: Julia Lykke

16. November 2018

Læg i kalender Køb billet
Musik
Tidspunkt: Kl. 21.00
Døren åbnes: Kl. 20:30 Sted: 1. sal Pris: Forsalg: 150 kr.
I døren: 175 kr.
Forsalg, studerende: 125 kr.
I døren, studerende: 150 kr.

The Grenadines

The Grenadines er ærlig, autentisk og uhøjtideligt. Bandet finder deres inspiration i fortidens store amerikanske folkhelte, og d. 16. november 2018 er de klar med deres andet album. Først single “Brighter Days” har allerede fået massiv airplay på P4.

Noget utraditionelt består The Grenadines af fem sangskrivere og to forsangere, hvilket giver bandet et ærligt og varieret udtryk. Live bliver man trukket ind i musikken af The Grenadines store tilstedeværelse og musikalske legesyge, når de bytter rundt mellem bas, guitar, banjo og lapsteel bandmedlemmerne i mellem.

Bandet startede tilbage i 2014, som et eksperiment. Dengang var der to dogmer. Sig ikke nej til idéer, og lad indspilning og sangskrivning ske hurtigt og umiddelbart. Det resulterede i debutalbummet ​The Grenadines ​fra 2015, som blev skrevet og indspillet på blot 20 dage. Albummet blev blev modtaget flot af kritikere, og fem sange fra debuten blev spillet på DR’s radiokanaler.

Nu har de lagt dogmerne bag sig, og arbejder i dybden med sang- og tekstskrivningen, og eksperimenterer med indspilningen til den helt rigtige sound er der. Det har resulteret i et mere forfinet og modent album.

The Grenadines består af:
Laurits Emanuel (Fremtidsminder)
Kasper Ejlerskov Leonhardt (Tidl. Wangel)
Morten Fillipsen (In Memoirs)
Kasper Daugaard (tidl. Lukas Graham)
Dennis Debannic (The Attic Sleepers)

Support: Julia Lykke

Alene på scenen, står Julia med sin guitar med af enkel lyd, og sine dansksprogede tekster. Tekster, som er brudstykker fra et ungdomsliv i havnebyen Esbjerg, der giver indblik i et melankolsk sind på vej tilbage til overfladen, og muligvis forståelsen for hvordan det at hige efter at komme ud i verdenen. Julia Lykkes solo-karriere startede tilbage i 2013, hvor hun op til i dag, bl.a har overvarmet for Folkeklubben og The Great Dictators. Solo-karrieren har været på pause i flere omgange, hvor hun har brugt sin tid til søs, eller på at grave fortiden frem, som arkæolog. Som hun selv siger: "Her er der plads til at fordybe sig."