Timur + Gazéll + Luca Stereo

10. November 2018

Læg i kalender Køb billet
Musik
Tidspunkt: Kl. 20.00
Døren åbnes: Kl. 19:30 Sted: 1. sal Pris: Forsalg: 50 kr.
I døren: 75 kr.

TIMUR

Timur befinder sig i et smeltedigel mellem oldschool hip-hop produktioner og neo soul med et urban touch, som kommer til udtryk i et jordnært og til tider drømmende univers, hvor melankolien og socialrealismen smelter sammen med insisterende beats og varme synths. Med dybe rødder i funken og et bagland i oldschool rap, indtager han scenekanten med selvtillid og noget på hjerte. 

GAZÉLL

Gazéll er en ung duo bestående af produceren Nikolaj Støvring og sanger/sangskriveren Katrine Brixen, der sammen skaber et nutidigt elektropoppet univers fyldt med farver og fængende melodier. Fyldige future bass synths danner sammen med Nikolajs energiske beats og Katrines sprøde vokal dansable vibes, som gør det umuligt at stå stille. 

LUCA STEREO

Luca Stereo er et musikalsk projekt, koncept og univers med krøllede karakterer, idéer og historier udviklet af Emil Riis Lagoni. Luca Stereo er universets hovedperson, som føler sig fanget og underkuet i en hårdt systematiseret verden, hvor en monoton samfundsdynamik hersker. Universet er på nogle punkter barnligt, og på nogle punkter er det voksent og dybt seriøst. Med tiden har dette koncept kastet en del musik af sig og i løbet af det seneste år har Emil allieret sig med Jeppe Engelbrecht Appel som producer. Musikken spænder bredt og udspringer fra en smeltedigel af genrer som hiphop, trap, pop og RnB.