Nicklas Sahl

Support: Twins of June

8. March 2019

Læg i kalender Køb billet
Musik
Tidspunkt: Kl. 21.00
Døren åbnes: Kl. 20:00 Sted: 1. sal Pris: Forsalg: 125 kr.
I døren: 150 kr.
Forsalg, studerende: 100 kr.
I døren, studerende: 125 kr.

Nicklas Sahl

Den 6. april 2018 udsendte Nicklas Sahl debutsinglen “HERO”, og siden da er det kun gået én vej for det unge stjerneskud. Singlen strøg direkte ind som #1 på Spotify’s viral chart, blev udvalgt som P3s Uundgåelige, og inden der var gået en uge, havde Alex Vargas inviteret Nicklas med som special guest på hans Danmarkstourné.

Nicklas Sahl fik som fireårig en plasticguitar mellem hænderne, og instrumentet har siden været hans livsledsager, omend selve formen og strukturen med tiden ændrede sig. Sange og akkorder har været en naturlig del af Nicklas Sahls opvækst og liv, først i Hadsten, og siden mødet med andre ligesindede musikere på Mellerup Efterskole. Han blev som 13årig spottet ved en optræden på Samsø, og har siden skrevet og spillet med forskellige kunstnere, og har de sidste to år haft et tæt samarbejde med produceren og sangskriveren, Birk Storm.

I løbet af 2018 følger flere singler samt en EP, og der udover vil man også komme til opleve ham live flere gange senere på året.

SUPPORT: Twins of June

Tvillingbrødrene, Jesper & Jonas fra Aabenraa, nyder en bølge af succes efter deres udgivelse af debut EP 'Memories'. EP'en nåede #1 på Singer-Songwriter listen på ITunes i Danmark. I 2016 udgav de en ny single ved navn 'Out of Time', som nåede #2 på samme liste. Lokale radiostationer har støttet brødrene fra starten, mens deres musik også er nået til andre lande som Tyskland, Frankrig, Italien, USA og Afrika.
Twins Of June tager dig med på en rejse gennem deres følsomme og musikalske univers, som smukt beskriver op og nedture i livet. Musikken er inspireret af kunstnere fra nutidens sanger-songwriter og folk kunstnere som Passenger, Ben Howard, Mumford & Sons og Bon Iver.

Efter udgivelsen af deres debut EP 'Memories', er deres singler Around You, Heaven for a Ride & Don't Know de tre første singler fra Twins of June's kommende debut album.

Lær brødrene bedre at kende  her: https://www.facebook.com/TwinsOfJune2015/