U.L.C. Trio + I Think You're Awesome

Dobbeltkoncert - en del af Folk & Fæstival

1. February 2019

Læg i kalender Køb billet
Musik
Tidspunkt: Kl. 19.30
Døren åbnes: Kl. 19:15 Sted: 1. sal Pris: Forsalg: 125 kr.
I døren: 150 kr.
Forsalg, studerende: 100 kr.
I døren, studerende: 125 kr.

U.L.C. Trio repræsenterer en musikalsk tæthed og erfaring, som kun opstår ved lang og dybtfølt kærlighed til forskellige musikalske traditioner og sammenhænge. Bandet har en af de bedste sangere indenfor genren, Séamus Cahill fra Irland og derfor er sange fra den irske sangtradition en naturlig, og meget væsentlig del af repertoiret. Derudover spiller de traditionel dansk folkemusik fra det 17. århundrede, smukke og inciterende dansemelodier fra Fanø samt traditionel musik fra fjerne destinationer. Engagement, tæthed, erfaring og humor, - kombineret med nysgerrighed, åbenhed og betingelsesløs kærlighed til musik beskriver det prisvindende band U.L.C. Trio.

Line-up "U.L.C. Trio":
Seamus Cahill (Sang, bouzouki, guitar)
Sonnich Lydom (Diatonisk harmonika, mundharper)
Peter Uhrbrand (Violin, oktav-violin, stroh violin)

Få bands har gjort sig mere bemærket på den danske jazzhimmel de seneste par år end I Think You're Awesome. Med bassist og komponist Jens Mikkel Madsen i front, lader jazz-sekstetten sig inspirere af alt fra legende, afrikanske rytmer til nordiske folketoner, europæisk improvisation og amerikansk sangskriver-tradition. Resultatet er en nyskabende og meget kritikkerrost lyd, som bandet selv kalder indiejazz. Drømmende, svævende og i smuk harmoni bevæger I Think You're Awesome sig ubesværet rundt i et stemningsfuldt lydunivers med samspillet som tyngdekræft. Det er jazz, som er dragende og vedkommende for alle, det er instrumentale historier om alt lige fra bøger til fodbold, ungdommens minder og fællesskabets tryghed.
I 2018 udkom albummet ’Kiss Your Darlings’, som viste nye sider af orkestret og musikerne, og udgivelsen er nomineret til DMA Jazz for årets bedste danske jazzudgivelse.

Line-up "I Think you’re Awesome":
Jens Mikkel Madsen (bs)
Alex Jønsson (gtr)
Morten Kærup (gtr/banjo)
Lars Fiil (keys)
Frej Lesner (perc/electronics)
Andreas Skamby (drm)

Koncerterne er en del af Folk og Fæstival og efter koncerterne er der bal i caféen. Festivalen byder på danseworkshops, talentshowcase, madbod og meget mere. Se det fulde festivalprogram på http://folkogfaestival.dk/