Jesper Lundgaard

Akustisk

29. March 2019

Læg i kalender Køb billet
Musik
Tidspunkt: Kl. 20.00
Døren åbnes: Kl. 19:30 Spisning: Kl. 18:30 Sted: 1. sal Pris: Forsalg: 195 kr.
Spisning: 290 kr.

Jesper Lundgaard - akustisk 

Jesper har grebet chancen for at komme på scenen med en blanding af egne kompositioner og favorithits fra hans tid som ung mand i 80érne og 90érne.

I 1994 udgav Jesper hans første og eneste album med egne kompositioner. Sange fra dette album er blevet nyfortolket til denne tour, hvor de krydres med helt nye kompositioner fra Jespers hånd og de største pop/rock ballader og hits fra Jespers ungdom.
På scenen akkompagneres Jesper af en akustisk trio, der får denne intime koncert til at smelte sammen omkring de fine numre. Trioen består af anerkendte og professionelle musikere der bl.a. har spillet med solister som Søs Fenger, Peter AG, Søren Sko, Johnny Logan og Peter Belli.
Mange af numrene har en personlig historie og disse vil Jesper dele med publikum, så der er lagt op til en både underholdende og musikalsk oplevelse udover det sædvanlige.

Det er Jesper helt tæt på og første gang i denne akustiske udgave.

 Medvirkende:
Jesper Lundgaard: vokal
Jakob ”Jønne” Nielsen: guitar og kor
Stephen Nørrelykke: piano & kor
Jesper Berg: trommer & kor

Tapas buffet

Når dørene åbnes kl. 18:30 serveres en let tapas buffet bestående af 4 slags pølser og skinker, 2 slags ost, 2 forskellige tapenade, soltørret tomat, artiskokker, løg i balsamico og oliven, smat lækkert brød.
(Kun som tilkøb i forbindelse med billetbestilling)