Wolff, Madsen, Rauff/Støjberg & Juhl

En del af Folk & Fæstival 2019

31. January 2019

Læg i kalender Køb billet
Musik
Tidspunkt: Kl. 19.30
Døren åbnes: Kl. 18:30 Sted: 1. sal Pris: Forsalg: 75 kr.
I døren: 100 kr.
Forsalg, studerende: 50 kr.
I døren, studerende: 75 kr.

Der vil måske være et mindre antal billetter i dørsalg på aftenen.
Der vil blive en fysisk "stand-by" kø på aftenen.

Folk og Fæstival inviterer publikum ind til en intim aften med en række bemærkelsesværdige, lokale sangskrivere.

Sebastian Wolff; guitarist, sanger og sangskriver i rockbandet Kellermensch. Med bandets album "Goliath" bevægede Wolff sig, som sangskriver, tættere ind på kroppen med sange som er smertefulde og personlige fortællinger.

Rasmus Madsen; Efter lang tids pause fra solokarrieren, er Rasmus Madsen nu på banen igen med et nyt album på trapperne. Sangene synges og spilles uden omsvøb og verden ser måske lidt anderledes ud end den gjorde i går.

Støjberg/Rauff Duo: Duoen debuterede som duo med pladen ‘Appetite for Distraction’ i efteråret 2017. Udtrykket er akustisk, og defineret af de to musikeres stemmer, sammen og hver for sig - noget der var medvirkende årsag til at Louise Støjberg modtog en Danish Music Award som ‘Årets Folk Sanger’ i 2017. Sangene er på engelsk og rundet af den lokale tradition for eftertanke og fortælling i sange, men har samtidigt snært af den rock, blues og country en globaliseret virkelighed har bibragt.

Signe Juhl; Efter mange års dedikation til jazzen, er det blevet tid til at fordybe sig i originalmaterialet og denne aften byder på en forsmag på numre fra en kommende udgivelse. Flankeret af nogle af landets ypperste musikere som har dannet grundstamme i et musikalsk kollektiv siden studietiden på Konservatoriet i Esbjerg.