Info

Huset Esbjerg - Kultur- og studenterhus
En uafhængig og selvejende institution, der med fokus på et internationalt og tværfagligt miljø ønsker, at skabe et mødested for ALLE Esbjergs borgere - med et fokus på de studerende. 

På den ene side samarbejder vi med Esbjergs Uddannelsesinstitutioner for at skabe et mere mangfoldigt og farverigt studiemiljø. På den anden side er vi en del af organisationen spillestedet Tobakken, det regionale spillested. 

Huset Esbjergs kerne består af vores mange frivillige, unge som gamle, der blandt andre kommer fra Esbjergs videregående uddannelsesinstitutioner. Uden dem ville vi ikke have vores lille kultur- og studenterhus. Har du lyst til at være en del af det store frivillige netværk på Huset Esbjerg, så kig forbi til en snak eller send os en mail på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Daglig ledelse
Mandag - fredag      10:00 - 14:00
Onsdag, efter aftale 16:00 - 18:00

Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tlf.: 7517 4300
mobil: 2154 1053

Huset Esbjergs daglige ledelse kan kontaktes i ovenstående kontortid. Vi står gerne tilrådighed vedr. lokaleudlejning, koncert- og eventafvikling i Huset Esbjerg.
Daglig leder Troels Haas kan kontaktes på mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Booking

Musik udvalget v/Hans Jørn Jensen
Tlf.: 23865960
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.