Frivillige, Volunteers

Eller som vi kalder dem CO-WORKERS

Hvis du på et tidspunkt har været forbi Huset//Esbjerg – byens kultur- og studenterhus og tænkt ”Her er sgu hyggeligt, det kunne jeg godt tænke mig at være en del af!” Så er chancen der nu… Vi står netop og mangler folk til flere af vore arbejdsgrupper. Esbjergs kultur- og studenterhus drives af en stor flok af aktive frivillige, som står for planlægning og afvikling af events, markedsføring og udvikling af husets drift. Uden de frivillige kan Huset ikke eksistere.

NYE FRIVILLIGE - ÅBENT HUS

ONSDAG 30. OKTOBER KL. 19.30 - 20.30

Eventplanlægning, koncertbooking, bar-erfaring, projektledelse, frivilligledelse, markedsføring, eller bare venner for livet og del af en "ny familie?" Du finder det hele hos os som aktiv frivillig, samtidig med at DU er med til at gøre Huset//Esbjerg til BYENS BEDSTE STUDENTERHUS! Tag dine studiekammerater under armen, kom forbi og hør hvordan! Vi giver en øl (eller en sodavand) og introducerer dig til vores seje frivillige og alle de forskellige aktiviteter. Det er dit studenterhus, og vi er sikker på at du vil være med til at sætte dit præg på det!

For en god ordens skyld, send os en mail så vi ved du kommer: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hold også øje med vores kalender, da vi flere gange om året holder informationsaftener for nye frivillige (Ofte den sidste onsdag i måneden)