Info

Huset Esbjerg - Kultur- og studenterhus
En uafhængig og selvejende institution, der med fokus på et internationalt og tværfagligt miljø ønsker, at skabe et mødested for ALLE Esbjergs borgere - med et fokus på de studerende. 

På den ene side samarbejder vi med Esbjergs Uddannelsesinstitutioner for at skabe et mere mangfoldigt og farverigt studiemiljø. På den anden side er vi en del af organisationen spillestedet Tobakken, det regionale spillested. 

Huset Esbjergs kerne består af vores mange frivillige, unge som gamle, der blandt andre kommer fra Esbjergs videregående uddannelsesinstitutioner. Uden dem ville vi ikke have vores lille kultur- og studenterhus. Har du lyst til at være en del af det store frivillige netværk på Huset Esbjerg, så kig forbi til en snak eller send os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Dagligdagen
Huset//Esbejrg er en del af Tobakken, der forestår den daglige drift. Tobakken står gerne til rådighed vedr. lokaleudlejning, koncert, og eventafvikling i Huset//Esbjerg.

Kontakt os for en snak om DIT event på:
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
Tlf.: 7518 000 / 7517 4300
Afvikling (...på aftenen), tlf.: 2154 1053


Booking

Musik udvalget v/Hans Jørn Jensen
Tlf.: 23865960
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.