Husets venner

Vil du være med til at støtte op om byens kultur- og studenterhus?

Det har længe været et ønske at skabe en støttekreds eller en venskabskreds omkring Huset Esbjerg. Både for at tilgode se de unge der ikke er aktive studerende, men lige så meget for at give den kulturinteresserede borger mulighed for at støtte op om og drage fordel af Huset Esbjergs mange tilbud inden for koncerter, biograf og andre aktiviteter på stedet.

Derfor er foreningen "Husets venner" nu en realitet. Som medlem modtager du nyheder og gode tilbud på kulturoplevelserne på Huset Esbjerg, invitation til special arrangementer kun for foreningens medlemmer, nyhedsbrev og endelig kontante fordele på Huset Esbjerg. Både i cafeen, på koncertbilletten og på biografbilletten.

Huset Esbjerg drives af en stor flok af frivillige kræfter - vi kalder dem for CO-WORKER. Disse er med til at løfte husets daglige drift og står for fremtidssikringen af Huset Esbjerg som kultur- og studenterhus. Du kan læse mere om vore CO-WORKER i fanen foroven. Som CO-WORKER er man selvskrevet og gratis medlem af foreningen.

Medlemsskab

Sidder du allerede nu og er klar til at meldedig ind? Så er her de fordele du får:
- Kontante rabatter på koncert- og biografbilletter (Typisk kr. 30,-)
- Adgang til billigere drikkevarer i cafeen (Svarende til studiepriserne)
- To årlige medlemsarrangementer - enten på Huset eller på"tur med foreningen"
- en månedlig nyhedsmail med tilbud og info om hvad der sker op Huset Esbjerg netop nu.

Alle kan melde sig ind i foreningen! Som studerende ved en videregående uddannelse kan du gratis melde dig ind. Hvis du der imod er "gået ud af skolen" kan du for KUN kr. 250,- som enkelt person eller som husstand for kr. 400,- om året være medlem af foreningen Huset venner.

Benyt allerede nu nedentsående link og meld dig ind i foreningen for kalenderåret 2018 og benyt dig af de gode tilbud i resten af 2017.

 Bliv medlem orange

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG I BYENS KULTUR- OG STUDENTERHUS!